واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور پزشکیان در دیدار اعضای شورای رهبری حماس: کشور‌های اسلامی می‌توانند غزه را دوباره آباد و زندگی را به مردم این منطقه باز گردانند پاشیدن خاک به سمت وزیر آموزش و پرورش بر سر مزار دانش آموزان نخبه کرمانی + فیلم  وزیر کشور خطاب به مردم: سفرهایتان را لغو کنید / کاهش ۲ یا سه درجه‌ای دمای منازل و صرفه جویی می‌تواند در پایداری انرژی کمک کند پزشکیان در پیام تسلیت به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی: عاملان و مقصران معرفی شوند حواشی ناتمام ایران خودرو؛ مجلس ورود کرد واکنش امام جمعه قم به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک خطیب جمعه تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد؛ پیشنهاددهندگان تحقیر شدند دستور پزشکیان برای بازبینی پرونده جانبازان برای کاهش هزینه فرمانده معظم کل قوا: مذاکره با آمریکا شرافتمندانه و عاقلانه نیست/ نباید با آمریکا مذاکره کرد امیر سرتیپ واحدی: نیروی هوایی ارتش آماده دفاع از ایران است / می‌ایستیم و تا آخرین قطره خون خود را فدا خواهیم کرد دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبری سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: اخبار منتشره درباره رفع فیلتر برخی سکو‌های خارجی در ایام ۲۲ بهمن، صحت ندارد دهقان، وزیر اسبق دفاع: عامل ترور رهبران مقاومت قطعا نفوذ بوده/ ابعاد تازه از انفجار پیجر‌ها در لبنان وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست

ظریف: ترامپ فرقی با دولت های قبلی آمریکا ندارد

وزیر خارجه ایران در نشست مجازی گفت‌وگوی مدیترانه‌ای گفت نجات توافق هسته ای برجام ممکن است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در جلسه نشست مجازی گفت‌وگوی مدیترانه‌ای ISPI گفت چنانچه طرف‌های اروپایی به تعهداتشان عمل کنند نجات برجام ممکن است.

 

ظریف گفت: «چنانچه طرف‌های اروپایی اجرای آنچه توافق کرده‌اند را آغاز کنند نجات برجام ممکن است.»

 

ظریف در این نشست گفت بودجه دفاعی ایران سالانه ۱۶ میلیارد دلار است در حالی که آمریکا سه برابر این رقم را هر سال به عربستان سعودی سلاح می‌فروشد.

 

وزیر خارجه ایران درباره اقدام تهران برای کاستن از تعهداتش ذیل توافق هسته‌ای گفت: «کاری که ما کرده‌ایم بر خلاف برجام نیست بلکه در چارچوب این توافق بوده است.»

 

ظریف در بخش دیگری از سخنانش گفت: «امروز ما با دو ویروس مواجه هستیم. یکی ویروس کرونا و دیگری یکجانبه‌گرایی.»

 

وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا همان کارهایی را علناً انجام می‌دهد که سایر دولت‌های آمریکا پشت پرده انجام می‌دادند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران درباره صلح در سوریه گفت: «ما نباید برای صلح در سوریه پیش‌شرط داشته باشیم.»

 

او همچنین گفت: «لازم است همه ما ملاحظات سیاسی را کنار گذاشته و به کمک‌های بین‌المللی برای اهداف انسان‌دوستانه رو بیاوریم.»

 

ظریف در این کنفرانس خبری گفت که بزرگترین دستاوردش برجام بوده است. او گفت: «بزرگترین دستاورد من برجام بود: ما توانستیم با دیپلماسی مسئله‌ای را حل کنیم که می‌توانست به جنگ منجر شود.»

 

وی در ادامه گفت: «بزرگترین تأسفم است که نتوانستم همسایگانمان را قانع کنم که باید در خصوص امنیت منطقه با هم همکاری کنیم.»

 

سخنرانی ظریف در نشست مجازی گفت‌وگوهای مدیترانه‌ای صورت گرفت. این گفت‌وگو به همت دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران IPIS و موسسه مطالعات سیاست خارجی ایتالیا ISPI و سفارت جمهوری اسلامی ایران در رم در قالب نشست‌های مرتبط با اجلاس ۲۰۲۰ گفت‌وگوهای مدیترانه‌ای MED برگزار می‌شود.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سه‌شنبه هفته گذشته نیز در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ به صورت مجازی شرکت و به ایراد سخنرانی پرداخت و خاطرنشان کرد: ۴۱ سال تلاش آمریکا برای به زانو درآوردن ملت ایران شکست خورده است.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار